Royal Town Copou

Apartamente noi in Iasi, moderne si de lux spre vanzare intr-o locatie iconica. Investeste in viitorul tau cu apartamentele de exceptie oferite la Royal Town, Copou
Apartamente noi cu 1, 2 sau 3 camere, spre vanzare cu 0 COMISION
"Descoperă prețul corect al apartamentului tău în complexul rezidențial Royal Town! Află despre modalitățile de plată disponibile și contactează-ne acum la numărul de telefon 0757 858 142 prin apel tele

Apartamente noi in Iasi, moderne si de lux spre vanzare intr-o locatie iconica. Investeste in viitorul tau cu apartamentele de exceptie oferite la Royal Town, Copou

Apartamente noi cu 1, 2 sau 3 camere, spre vanzare cu 0 COMISION
"Descoperă prețul corect al apartamentului tău în complexul rezidențial Royal Town! Află despre modalitățile de plată disponibile și contactează-ne acum la numărul de telefon 0757 858 142 prin apel telefonic, Whatsapp sau Viber pentru a obține mai multe informații."
 
 
"Arhitectura impresionantă a clădirilor din complexul Royal Town se încadrează într-un stil modern, cu linii rafinate, special concepute pentru a crea spații luminoase și un mediu luxuriant. În același timp, tehnologiile de ultimă generație adaugă confortul suprem și îndeplinesc cerințe care cu doar câțiva ani în urmă păreau a fi prezentate doar în literatura SF.
 
Situat la doar 10 minute de centrul orașului, complexul Royal Town se întinde pe o suprafață de 20.000 de metri pătrați, cucerind Copoul prin cele 7 clădiri noi, ce adăpostesc peste 1.000 de apartamente noi deosebite. Aceste clădiri beneficiază de parcaje subterane și supraterane, spații de joacă, zone de relaxare, facilități de divertisment și opțiuni de shopping. Te invităm să descoperi apartamentul care se potrivește perfect pentru tine și familia ta, oferindu-ți șansa de a trăi o viață fără griji alături de noi.
 
Povestea complexului Royal Town se leagă de trecutul istoric al orașului Iași, marcând evoluția sa de-a lungul timpului. Situat pe celebra Alee Sadoveanu, ansamblul rezidențial Royal Town îți oferă o oportunitate unică de a locui în cel mai frumos loc din Iași, și anume, în Copou."
 
În cultura locală, Copou a fost dintotdeauna cea mai prestigioasă zonă rezidențială din Iași, unde domnitorii, boierii și personalitățile ilustre ale vremurilor au contribuit la dezvoltarea și îmbunătățirea acestei zone. Recunoscută drept una dintre cele 7 coline care asemănă orașul Iași cu Roma, zona Copou este celebră pentru aspectul său de grădină publică, înconjurată de tei și presărată cu parcuri, spații verzi, vii, livezi și păduri. Astfel, zona a evoluat astăzi ca o comoară vie, oferind cele mai semnificative puncte de reper ale orașului: Teiul lui Eminescu din Parcul Copou, Grădina Botanică, Stadionul Emil Alexandrescu, Universitatea "Al. I. Cuza," Biblioteca Centrală Universitară "Mihai Eminescu," Casa Mihail Sadoveanu, Bojdeuca lui Ion Creangă și sute de alte clădiri fascinante pe care le poți descoperi într-o plimbare plină de mister.
 
Datorită varietății de obiective și liniștii care o caracterizează, Copou a devenit una dintre cele mai căutate zone rezidențiale din Iași. Situată în partea înaltă a Iașiului, pe Aleea Sadoveanu, ansamblul rezidențial Royal Town se numără printre puținele cartiere ieșene construite cu responsabilitate pe termen lung.
 
Materialele și finisajele au fost alese cu atenție de la producători renumiți pentru ca noile blocuri din complexul Royal Town să devină locuințele multor familii sau locatari pretențioși într-un mod sănătos. Această alegere garantează, de asemenea, că achiziționarea unui apartament în acest complex reprezintă o investiție inteligentă, sigură și cu un potențial mare pentru viitor.
 
Într-o zonă de excepție a Iașului, precum Aleea Sadoveanu, am construit un complex rezidențial de lux, lucrând cu specialiști consacrați și utilizând produse de cea mai bună calitate. Nu a fost ușor, dar vă invităm în Royal Town pentru a vă convinge cât de mult merită această alegere!
POVESTEA COMPLEXULUI ROYAL TOWN
Încrustat într-o arie rezidențială distinsă, Royal Town îmbină cu măiestrie eleganța boemă a Copoului cu confortul inconfundabil al căminului tău. Ne angajăm să promovăm investițiile înțelepte pe termen lung, bazate pe responsabilitatea calității și pe rafinamentul arhitectural.
 
DE CE AR TREBUI SĂ OPTAȚI PENTRU UN APARTAMENT NOU ÎN ROYAL TOWN?
POZIȚIONARE ÎN INIMA COPOULUI
Copoul găzduiește numeroase legende și povești, transformându-l într-un punct de reper semnificativ al orașului Iași. Aflat în centrul orașului și în proximitatea celor mai cunoscute puncte de interes, Royal Town te menține conectat la pulsația urbană și la principalele atracții. Datorită liniștii și atmosferei distinse din zonă, apartamentele noi din Copou sunt create pentru a defini stilul de viață pe care îl dorești.
CALITATE ȘI ELEGANȚĂ
Arhitectura clădirilor a fost concepută pentru a reflecta un design modern, cu spații luminoase și un ambient luxuriant. În plus, utilizarea tehnologiei de ultimă generație sporește confortul și îndeplinește cerințele standardelor din anul 2018. Ne susținem angajamentul pentru calitate și estetică, pentru a vă ajuta să găsiți apartamentul care vă reprezintă.
ELEGANȚA COPOULUI
Ajungând acasă pe cel mai renumit bulevard din oraș și locuind pe cea mai elegantă colină a Iașului, vei simți cu adevărat magnificul Copou în fiecare pas. Este momentul să te lași cucerit de frumusețea sa, într-un mod cu totul personal.
SPAȚII LUMINOASE
Dacă întotdeauna ai visat la ferestre generoase și spații luminoase care să-ți ofere o doză de energie și optimism, atunci Royal Town este locul potrivit pentru tine. Aici, vei descoperi încăperi spațioase și bine aerisite.
SERVICII DE CALITATE SUPREMĂ
În plus, vei aprecia faptul că ai la îndemână tot ce-ți trebuie pentru nevoile tale zilnice și pentru relaxare. Avem o sală de sport, un supermarket, o farmacie și multe altele. Royal Town este conceput pentru a crea o comunitate unită.
IASI - PATRIMONIU CULTURAL ȘI ISTORIC
Un alt motiv pentru care vei iubi Royal Town este legătura sa cu patrimoniul cultural și istoric al Iașiului. Situat în apropiere de Grădina Botanică, Parcul Copou, casa lui Sadoveanu, universități, licee de elită și școli, aici vei avea ocazia să explorezi trecutul și să-ți creezi un prezent minunat.
FLEXIBILITATE ÎN AMENAJARE
Apartamentul tău din Royal Town va fi livrat pregătit pentru amenajare. Acest lucru îți oferă libertatea de a-ți configura spațiul așa cum dorești. Mai mult, ai opțiunea de a rezerva un număr de camere pe care să le personalizezi până la finalizarea lucrărilor la pereții interiori.
SPAȚII VERZI
Știm că apreciezi natura, așa că Royal Town este înconjurat de numeroase spații verzi, iar în interiorul complexului avem gazon bine întreținut și zone special amenajate de peisagiști profesioniști.
CONFORT ULTRAMODERN
Pentru noi, confortul este esențial. Aici vei putea păși pe pardoseli încălzite în toate camerele și te vei bucura de funcționalitate fără probleme. Am ales cele mai înalte standarde în dotări și finisaje pentru a satisface toate nevoile tale."
POTRIVIT PENTRU ÎNTREAGA FAMILIE
Am creat un cartier în care vei găsi facilități pentru întreaga familie. La Royal Town, vom amenaja o grădiniță, spații de joacă, terenuri de sport, centre comerciale, supermarketuri și zone de recreere, pentru a asigura că toată familia se simte binevenită și își găsește locul potrivit.
SISTEM SMART HOME
Pentru un trai la standardele actuale, în complexul rezidențial Royal Town avem implementat un sistem Smart Home de ultimă generație. Astfel, poți controla întregul tău apartament de pe mobil, la fel cum faci cu comenzile online din supermarket sau serviciile de taxi. Indiferent de locul în care te afli, totul este la doar un click distanță.
PROTECȚIE
Punem un accent deosebit pe siguranța ta și a celor dragi. Curtea privată a complexului Royal Town este echipată cu acces securizat, iar cu ajutorul soluției de automatizare Smart Home, poți avea grijă de apartamentul tău chiar și atunci când ești departe de casă.
FINISAJE DE LUX
La Royal Town nu facem niciun compromis în ceea ce privește calitatea. Folosim doar materiale de înaltă calitate, garantând astfel durabilitate pe termen lung.
TRAFIC FLUID DIMINEAȚA
Știm că timpul tău este prețios, de aceea la Aleea Sadoveanu nu vei întâmpina ambuteiaje, iar claxonul este o raritate.
VECINI CU ACELAȘI STIL DE VIAȚĂ
La Royal Town alegem cu atenție clienții noștri pentru a asigura o comunitate armonioasă. Aici vei locui alături de oameni care împărtășesc aceleași valori și dorințe ca tine, pentru o conviețuire pașnică și plăcută pentru toată lumea."
 
VIZUALURI UIMITOARE
Pentru că îți dorești să începi fiecare zi cu un zâmbet pe buze. Situat în vârful Copoului și dotat cu ferestre generoase ce încadrează peisaje de basm, Royal Town îți oferă panorame spectaculoase către răsăriturile și apusurile mărețe ale orașului.
OAZĂ DE LINIȘTE
Deoarece acasă este locul unde îți regăsești liniștea interioară. Atât locația de excepție a cartierului, cât și materialele de înaltă calitate folosite în construcția blocurilor sunt concepute special pentru a-ți oferi momente de relaxare autentică.
HOLURI DE O FRUMUSEȚE MAJESTUOASĂ
Pentru că nu îți plac scările vechi și întunecate ale blocurilor tradiționale. Propunem să ajungi acasă parcurgând cele mai elegante holuri din oraș. Decorate cu plante stabilizate și oglinzi, spațiile comune din complexul Royal Town vor încânta ochiul ori de câte ori treci prin ele.
INVESTIȚIE SOLIDĂ PE TERMEN LUNG
Deoarece gândești mereu în perspectivă. Atât pentru tine, cât și pentru viitorul familiei tale sau pentru afacerea ta, un apartament nou în Copou va reprezenta întotdeauna o investiție de succes, ce va crește în valoare de-a lungul timpului.
UNIFICARE ÎN DIVERSITATE
Deoarece poți muta întreaga familie sau prietenii apropiați. Datorită noului proiect imobiliar, ai oportunitatea să te muți cu cei dragi în același cartier, bloc sau chiar etaj.
OPȚIUNI GENEROASE DE PARCARE
Deoarece timpul tău este prețios și nu vrei să-l petreci așteptând locuri de parcare. La Royal Town, vei găsi suficiente locuri de parcare subterane și la suprafață pentru a-ți ușura viața de zi cu zi."
FINISAJE DE ÎNALTĂ CALITATE PENTRU LOCUINȚA VISURILOR TALE
Noi credem în construcții pe termen lung, așa că ne străduim să folosim finisaje și dotări de cea mai înaltă calitate pentru a te asigura că locuința ta este o adevărată investiție pe termen lung. Suntem conștienți cât de important este să cunoști fiecare detaliu despre apartamentul în care urmează să locuiești, așa că îți oferim o listă detaliată a tuturor finisajelor și dotărilor de care te vei bucura:
 
FINISAJE INTERIOARE
 
CENTRALĂ TERMICĂ ÎN CONDENSARE, MARCA ARISTON
cu control digital direct de pe smartphone
Avantaje:
 • Funcții AUTO & COMFORT
 • Reducere a consumului de gaz cu până la 35%
 • Scădere a consumului de energie electrică cu 30%, datorită pompei complet modulante
 • Control complet prin protocolul de comunicare Bus BridgeNet și interfata Sensys
UȘI DIN LEMN MASIV CU TOC REGLABIL
Nuante disponibile: alb, crem și wenge
Avantaje:
 • Ușor de întreținut
 • Durată mare de exploatare
 • Rezistență sporită la incidente
 • Fabricate și finisate cu 100% substanțe ecologice, majoritatea pe bază de apă, fără emisii toxice
REȚEA DE APĂ CALDĂ/APĂ RECE REHAU
Avantaje:
 • Flexibilitatea materialelor
 • Tehnică eficientă de conectare
 • Durată lungă de viață
 • Țevi preizolate robuste
TENCUIALĂ MECANIZATĂ BAUMIT
Avantaje:
 • Reglează umiditatea camerei
 • Este una dintre cele mai permeabile la vapori și cu prelucrare economică
PEREȚII INTERIORI, DINTRE APARTAMENTE
cu o grosime de 25 cm, realizați din cărămidă POROTHERM
Avantaje:
 • Izolare termică și fonică excelentă
 • Stabilitate structurală
 • Protecție antiseismică și rezistență mecanică superioară altor materiale, cum ar fi BCA
 • Rezistență la foc, produs neinflamabil
 • Durată lungă de viață
 • Realizați cu produse 100% naturale
TÂMPLĂRIE EXTERIOARĂ PVC SCHUCO
Cu o lățime de 82cm, 7 camere de profil, 3 chedere și sticlă cu 6 straturi
Avantaje:
 • Performanță excelentă în izolare termică și fonică
 • Securitate, design și confort
 • Ventilație și aerisire eficiente
 • Durată mare de viață și întreținere ușoară
 • Termoizolație cu 3 foi de sticlă pentru protecție maximă, indiferent de sezon
 • Poți alege nuanța preferată pentru partea interioară a tâmplăriei, între alb, crem și wenge.
Incalzire in pardoseala cu kit complet REHAU in toate camerele
Avantaje:
 • Caldura se propaga de jos in sus, pe o suprafata mai mare, distribuindu-se eficient si rapid in tot apartamentul.
 • Asigura o reducere de pana la 20% a costurilor de incalzire.
 • Amenajare usoara de gestionat in ceea ce priveste pozitionarea mobilierului, datorita lipsei caloriferelor.
Lifturi Schindler de ultima generatie
Avantaje:
 • Optimizare si eficienta in consumul de energie.
 • Fiabilitate.
 • Transport pasageri in conditii de maxima siguranta.
 • Sistem antifonic in casa liftului.
 • Ultramoderne, spatioase si rapide (viteza 1m/sec).
Obiecte sanitare incastrate si suspendate Villeroy & Boch, Robineti Grohe
Avantaje:
 • Design modern, boluri adanci si practice.
 • Finisaje CeramicPlus pentru o curatare simpla si usoara.
 • Vas WC cu consum economic.
Tencuiala decorativa Caparol
Avantaje:
 • Produs ecologic, fara solventi si fara plastifianti.
 • Aplicare usoara si rezistenta ridicata.
 • Diluabil cu apa.
 • Glet de nivelare si finisare Knauf
Alte caracteristici:
 • Intrerupatoare digitale.
 • Pregatire pentru instalatii de aer conditionat.
 • Glafuri din marmura.
 • Inaltime a camerelor de 2,75 m.
 • Sistem antifonic in casa liftului si peretii de pe casa scarii.
 • Design deosebit pe holurile comune si casa scarii cu gresie Italia si placaj de granit.
 • Parchet de 10mm conceput special pentru incalzirea in pardoseala.
 • Solutie de automatizare Smart Home de la Orange.
 • Placaj din marmura in hol, baie si bucatarie.
Finisaje exterioare:
 • Lumini ambientale si ancadramente arhitecturale pe cladire.
 • Parcari supraterane si subterane cu lift.
 • Structura pe cadre, din beton armat (beton folosit clasa C25/30).
 • Supraveghere video si acces securizat.
 • Hidroizolatie in fundatie cu membrane marca General Membrane.
 • Cai de acces: carosabil si pietonal cu pavaj architectural.
 • Glafuri din marmura.
 • Teren de sport.
 • Videointerfon cu senzori.
 • Fier beton tip BST.
 • Spatii verzi: rulouri de gazon cu irigare automata.
 • Spatii de joaca pentru copii.
 • Peisagistica profesionala.
Zidarie din caramida Porotherm
Avantaje:
 • Buna izolare termica si fonica.
 • Stabilitate structurala.
 • Protectie antiseismica, rezistenta mecanica superioara.
 • Rezistenta la foc, realizata cu produse neinflamabile.
 • Durata lunga de viata.
 • Realizata cu produse 100% naturale.
Sistem de iluminat exterior cu LED Philips
Avantaje:
 • Design elegant.
 • Durata de viata prelungita.
 • Calitate perfecta a luminii, care creeaza o atmosfera placuta, imbietoare si confortabila.
 • Alegere economica.
Vopsea decorativa exterioara Caparol, pe baza de carbon
Avantaje:
 • Greu inflamabila, B1 conform DIN 4102/DIN EN 13501.
 • Inalta permeabilitate la vapori de apa.
 • Rezistenta la intemperii, hidrofuga.
 • Ecologica, fara miros.
 • Prelucrare optima.
 • Robusta si cu o rezistenta de lunga durata a culorii la razele UV.
 • Cu functie de autocuratare.
Izolatie exterioara a cladirii cu vata bazaltica de 10 cm
Avantaje:
 • Izolatie termica si fonica, la exterior, a peretilor structurali.
 • Permeabilitate la vapori, permite peretilor sa respire.
 • Nu este toxica.
 • Ofera siguranta la incendiu, fiind incombustibila; creste protectia pasiva la foc in caz de incendiu.
 • Durata lunga de viata.
 • Nu este agreata de insecte, rozatoare si paraziti.
 • Nu contine materiale corozive si este neutra din punct de vedere chimic.
 • Parcare supraterana si subterana cu lift
 • Structura pe cadre, din beton armat (beton folosit clasa C25/30) pentru durabilitate si siguranta.
 • Supraveghere video si acces securizat, oferindu-va linistea ca locatia dvs. este in siguranta.
 • Hidroizolatie in fundatie cu membrane marca General Membrane, asigurand protectie impotriva umezelii.
 • Cai de acces carosabil si pietonal cu pavaj arhitectural pentru un aspect estetic si functional.
 • Glafuri din marmura adauga un element elegant si durabil.
 • Teren de sport pentru activitati recreationale si sportive.
 • Videointerfon cu senzori pentru controlul accesului.
 • Fier beton tip BST pentru structura solida.
 • Spatii verzi cu rulouri de gazon si irigare automata, contribuind la un mediu placut si ingrijit.
 • Spatii de joaca pentru copii, creand un mediu sigur si distractiv pentru cei mici.
 • Peisagistica profesionala pentru un aspect estetic si functional al zonelor comune.
 • Zidarie din caramida Porotherm
 • Buna izolare termica si fonica, oferind confort si eficienta energetica.
 • Stabilitate structurala pentru o constructie robusta si durabila.
 • Protectie antiseismica si rezistenta mecanica superioara pentru siguranta.
 • Rezistenta la foc datorita produselor neinflamabile.
 • Durata lunga de viata si produse 100% naturale pentru sustenabilitate si calitate.
 • Sistem de iluminat exterior cu LED Philips
 • Design elegant pentru o estetica moderna.
 • Durata de viata prelungita, economisind costuri si timp de mentenanta.
 • Calitate perfecta a luminii care creeaza o atmosfera placuta si comfortabila.
 • Alegere economica pentru eficienta energetica.
 • Vopsea decorativa exterioara Caparol, pe baza de carbon
 • Greu inflamabila, respectand standardele de siguranta.
 • Inalta permeabilitate la vapori de apa pentru protectie impotriva umiditatii.
 • Rezistenta la intemperii si hidrofuga pentru rezistenta in timp.
 • Ecologica si fara miros pentru un mediu sanatos.
 • Prelucrare optima si rezistenta de lunga durata la radiatii UV.
 • Cu functie de autocuratare, mentinand aspectul proaspat.
 • Izolatie exterioara a cladirii cu vata bazaltica de 10 cm
 • Izolatie termica si fonica la exterior pentru confort si economie de energie.
 • Permeabilitate la vapori de apa, protejand structura impotriva umiditatii.
 • Nu este toxica, oferind un mediu sigur si sanatos.
 • Ofera siguranta la incendiu fiind incombustibila, creste protectia pasiva la foc.
 • Durata lunga de viata si rezistenta la daunele cauzate de insecte si paraziti.
 • Nu contine materiale corozive si este neutra din punct de vedere chimic, contribuind la durabilitatea cladirii."
"Prin intermediul agenției Evo Imobiliare din Iași, vă punem la dispoziție acces rapid la cele mai recente și atractive proprietăți imobiliare. Acestea includ apartamente noi sau disponibile pentru revânzare, case și vile noi sau la revânzare, spații de birouri, precum și spații comerciale sau industriale, atât în Iași, cât și în împrejurimile sale.
 
Contactați agenția Evo Imobiliare pentru a beneficia de un tur gratuit al blocurilor noi din complexul rezidențial Royal Town Copou din Iași. Aici puteți achiziționa apartamente noi fără comision, cu 0%
Sunați la numărul de telefon 0757 858 142 pentru a afla mai multe detalii."

 

Citeste mai mult
Citeste mai mult
Director Agentie - REALTOR® - oferte

Petronel Solca

politica de confidentialitate si sunt de acord cu prelucrarea datelor personale.

Petronel Solca
Ne puteti contacta pe