Scala Bucium Residence

Cu agentia Evo Imobiliare Iasi aveti comision 0 la cumpararea apartamentelor noi din cadrul complexului Scala Bucium Residence in Iasi
Pentru vizionarea acestei proprietati sau similare in alte zone, nu ezitati sa ne contactati!
Evo Imobiliare Iasi, office@evo-imobiliare.ro, 0757858142
 
Evo Imobiliare va prezinta apartamente noi cu 1 camera in Iasi, din cadrul complexului Scala Bucium Residence
Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 1 camera, 46,25 mp in Scala Bucium Resi

Cu agentia Evo Imobiliare Iasi aveti comision 0 la cumpararea apartamentelor noi din cadrul complexului Scala Bucium Residence in Iasi

Pentru vizionarea acestei proprietati sau similare in alte zone, nu ezitati sa ne contactati!

Evo Imobiliare Iasi, office@evo-imobiliare.ro, 0757858142

 

Evo Imobiliare va prezinta apartamente noi cu 1 camera in Iasi, din cadrul complexului Scala Bucium Residence

Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 1 camera, 46,25 mp in Scala Bucium Residence, Iasi

 

Evo Imobiliare va prezinta apartamente noi cu 2 camere in Iasi, din cadrul complexului Scala Bucium Residence

Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 2 camere, 53,3 mp in Scala Bucium Residence, Iasi

Evo Imobiliare va prezinta Apartament nou in Iasi, 2 camere, 60,93 mp in Scala Bucium Residence, Iasi

 

„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Informatii despre Ansamblul rezidential

Locatia complexului locativ

Ansamblul rezidential „Scala Bucium Residence” se afla localizat intr-o zona destul de linistita si usor accesibila din orasul Iasi – zona Bucium. Imobilele se amplaseaza pe Aleea Plopii fara Sot si sunt pozitionate la o distanta de aproximativ 300 de metri fata de soseaua principala.

 

In apropiere de locuinte se afla Gradinita „Excellence”, functioneaza un minimarket, este supermarket-ul LIDL (la 1,4 km), magazinul JYSK (la 2,6 km), in proximitatea complexului sunt cafenele si restaurante, se afla cluburile sportive „Hill Center Sport & SPA” si „Zero Gravity Climbing Hall”, este o farmacie si nu departe este centrul medical „Arcadia Bucium”.

Pana la statia cu mijloace de transport in comun se ajunge usor si repede si sunt de parcurs 7,2 km pana in centrul orasului Iasi si circa 8,4 – 8,5 km pana la Gara, iar Aeroportul International din Iasi se afla la o distanta de 11,3 km fata de blocurile locative „Scala Bucium Residence”.

„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta cartierului locativ Scala Bucium Residence

Proiectul rezidential „Scala Bucium Residence” se desfasoara pe un teren cu suprafata totala de 10.892 mp si dispune de 9 blocuri locative, toate cu aspecte moderne si exceptionale. Blocurile rezidentiale au aspecte si regimuri de inaltime egale cu cate un Demisol plus Parter si plus 2 Etaje.

Cladirile locative sunt construite pe carcase din stalpi si diafragme din beton armat, cu toate inchiderile exterioare realizate cu zidarie GVP din caramida si compartimentarile interioare din apartamente sunt izolate fonic si sunt realizate din blocuri BCA. Fiecare imobil este calitativ placat pe partea exterioara cu un sistem de izolatie termica de 10 cm grosime format din polistiren expandat si toate fatadele sunt finisate cu material durabil – cu piatra naturala in combinatii cu tencuiala decorativa, care ofera blocurilor aspecte moderne, deosebite si atractive. Tamplaria exterioara, ce este instalata la blocuri dispune de profil din aluminiu de clasa energetica „A”, de culoare gri – antracit (exterior) si alba (interior), cu 7 camere termice si cu trei foi de sticla securizata, tratata UV si acoperita cu low-e, de tip „four season”. Spatiile comune din blocuri, holurile si casa scarii se predau in folosinta absolut finisate si sunt placate cu piatra naturala.

Pentru transportul personal al rezidentilor in incinta complexului imobiliar este prevazut un total de 107 locuri de parcare, unde sunt 49 garaje si 58 de locuri de parcare supraterane deschise.

In curtea cartierului rezidential „Scala” sunt amenajate spatii verzi si alei pietonale si exista un loc special amenajat pentru sortarea deseurilor.

„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Detalii de amenajare si finisare a apartamentelor

Ansamblul de imobile „Scala Bucium Residence” ofera in vanzare apartamente confortabile, cu planimetrii decomandate, cu terase generoase si cu scheme eficiente cu una, doua si trei camere luminoase. Suprafata proprietatilor locative este cuprinsa intre 46 mp – 109 mp, unde majoritatea apartamentelor beneficiaza de camere de baie natural ventilate.

In varianta - „La cheie” se predau toate locuintele si acestea sunt finsate cu cele mai calitative materiale si dispun de toate utilitatile incluse. Sunt dotate placile de gresie, faianta si parchet cu modele primitoare si moderne. Usile interioare din apartamente sunt din lemn, la usile dintre holuri, living-uri, dormitoare si bucatarii sunt instalate sticle sablate, iar pentru camerele de baie si spatiile de depozitare sunt prevazute usi pline. Conduse sunt toate instalatiile electrice, sanitare si termice si proprie pentru fiecare apartament este instalata cate o centrala termica in condensatii, care permite posibilitatea de reglare a temperaturii in locuinta si semnificativ economiseste costurile la facturi. Toate imobilele se predau in folosinta racordate la utilitatile generale si blocurile locative sunt bransate la apa, canal, curent si gaz.

„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Modalitati de achizitie prin Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat ca in acest complex rezidential puteti cumpara un apartament printr-un credit ipotecar.

„Evo Imobiliare Iasi” va prezinta Modalitati de achizitie prin Plata integrala

Beneficiaza de cea mai buna oferta de achizitie a locuintei tale si opteaza pentru plata integrala.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lasati un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

 

Alte detalii si mai multe amanunte despre locuintele noi din complexul rezidential Scala Bucium Residence le gasiti afisate pe web evo-imobiliare.ro

Pentru vizionarea acestei proprietati sau similare in alte zone, nu ezitati sa ne contactati!

Evo Imobiliare Iasi

office@evo-imobiliare.ro

0757858142

 

Contacteaza agentia Evo Imobiliare pentru un tur gratuit al tuturor ansamblurilor rezidentiale de blocuri noi din Iasi, ansambluri unde poti achizitiona apartamente noi cu 0% ZERO comision.

 

Prin intermediul agentiei EvoImobiliare din Iasi, aveti acces rapid la cele mai noi si mai atractive imobile, in blocuri noi din Iasi si nu numai, garsoniere noi sau la revanzare, apartamente noi sau la revanzare, case si vile noi sau la revanzare, atat spatii de birouri cat si spatii comerciale sau industriale noi sau la revanzare, in Iasi sau imprejurimi.

 

 

Citeste mai mult
Citeste mai mult
Director Agentie - REALTOR® - oferte

Petronel Solca

politica de confidentialitate si sunt de acord cu prelucrarea datelor personale.

Petronel Solca
Ne puteti contacta pe