Zorilor

 Agentia Evo Imobiliare va prezinta apartamente noi in Iasi, din cadrul complexului rezidential Zorilor, Iasi.
Cu agentia EvoImobiliare aveti comision 0 la cumpararea apartamentelor noi din cadrul complexului rezidential Zorilor, Iasi.
Pentru vizionarea acestei proprietati sau similare in alte zone, nu ezitati sa ne contactati!
Evo Imobiliare Iasi, office@evo-imobiliare.ro, 0757858142 
 
 
Evo Imobiliare va prezinta Complexul de blocuri noi Zorilor 2 este spatiul ideal

 Agentia Evo Imobiliare va prezinta apartamente noi in Iasi, din cadrul complexului rezidential Zorilor, Iasi.

Cu agentia EvoImobiliare aveti comision 0 la cumpararea apartamentelor noi din cadrul complexului rezidential Zorilor, Iasi.

Pentru vizionarea acestei proprietati sau similare in alte zone, nu ezitati sa ne contactati!

Evo Imobiliare Iasi, office@evo-imobiliare.ro, 0757858142 

 

 

Evo Imobiliare va prezinta Complexul de blocuri noi Zorilor 2 este spatiul ideal de viata care iti determina statutul social si standardele la care aspiri.

Evo Imobiliare va prezinta Apartamentele noi din complexul Zorilor 2 nu sunt simple spatii de locuit, ci un simbol al unui mod de viata select.

 

Spatiile mari vitrate ofera vederi panoramice frumoase. Intreaga zi va puteti bucura de peisaj frumos, iar pe timp de noapte puteti admira luminile stralucitoare ale orasului.

Locul de amplasare este cu adevarat unic!

 

Complexul de blocuri noi este situat intr-un colt pitoresc din partea de sus a sectorului Tatarasi. Proiectul este o combinatie unica de solutii moderne arhitecturale si peisaj natural.

Acesta este spatiul de trai ideal pentru cei care apreciaza stilul, confortul si calitatea.

Solutia ideala pentru persoanele care prefera sa traiasca intr-o zona ecologica.

 

Evo Imobiliare iti este alaturi sa iti alegi unul sau mai multe apartamente noi in Iasi.

O casa-refugiu, o casa a fericirii, o casa pentru familie si prieteni, o casa linistita, in care sa fii implinit si in care sa te simti in siguranta.

 

Evo Imobiliare va prezinta Apartamente noi in Iasi cu 1 camera 38,1 MP

Evo Imobiliare va prezinta Apartamente noi in Iasi cu 1 camera 38,1 MP

Evo Imobiliare va prezinta Apartamente noi in Iasi cu 2 camere 69,4 MP

Evo Imobiliare va prezinta Apartamente noi in Iasi cu 2 camere 71,2 MP

Evo Imobiliare va prezinta Apartamente noi in Iasi cu 2 camere 67,8 MP

Evo Imobiliare va prezinta Apartamente noi in Iasi cu 2 camere 68,9 MP

 

EVO IMOBILIARE ITI PREZINTA AVANTAJE

Solutii moderne arhitecturale

Locuri de parcare

Supermarket in apropiere

Regim redus de inaltime

Gradinita, scoala, liceu

Acces facil spre toate sectoarele orasului

Curte amenajata pentru odihna si teren de joaca modern

Curte inchisa si securizata 24/24

 

EVO IMOBILIARE ITI PREZINTA DETALII EXTERIOR

Structura: Cadre din beton armat cu zidarie de caramida si termosistem.

Compartimentari: Sunt realizate din zidarie de caramida si la solicitarea beneficiarilor, cu pereti din ipsos carton.

Balcoane: Balustradele balcoanelor sunt realizate din sistem de profile din aluminiu vopsite in camp electrostatic cu sticla securizata si laminata colorata in masa de 16 mm.

 

EVO IMOBILIARE ITI PREZINTA DIMENSIUNI CAMERE

Apartamentele noi Zorilor – constructie de calitate si spatii inteligent compartimentate.

Imediat ce veti pasi in blocurile din complexul Zorilor veti avea sentimentul sigurantei si al confortului.

Aceasta pentru ca am conceput pentru Dumneavoastra o constructie solida si durabila, cu structuri proiectate sa reziste si care ofera nu doar eleganta ci si confort termic marit.

 

 

EVO IMOBILIARE ITI PREZINTA DETALII INTERIOR

Tamplarie PVC ADF PREMIUM, culoare nuc, cu urmatoarele caracteristici:

Profil REHAU , adancime de constructie 76 mm contur rotunjit, cu 5 camere si 2 garnituri de izolare, fabricat 100% in Germania.

Profile 100% Clasa A, grosime pereti exteriori minim 3 mm rigidizati cu otel zincat de 1,5 mm – ferestre si 2 mm – usi.

Geam izolant triplu

Feronerie Sigenia cu toate punctele de inchidere antiefractie, de inalta calitate, fabricata 100% in Austria, echipata cu ventilatie economica si mecanism impotriva actionarii incorecte;

Casa scarii perete cortina si pardoseli din granit si marmura.

Lift Kleemann

 

EVO IMOBILIARE ITI PREZINTA MATERIALE

Izolare fonica si termica de nivel inalt

Ferestre profil REHAU, 5 camere, termopan Low-E

Lifturi moderne silentioase produse in UE

Fatada termoizolata cu materiale rezistente la foc

Holuri finisate cu marmura

Usa de intrare cu termoizolare, carcas metalic si panouri decorative

Cazan 24 kW cu tiraj fortat, producator Italia

Acoperis hidroizolat cu membrana PVC (fara folosirea materialelor bituminoase)

 

Pentru vizionarea acestei proprietati sau similare in alte zone, nu ezitati sa ne contactati!

Evo Imobiliare Iasi

office@evo-imobiliare.ro

0757858142

 

Contacteaza agentia Evo Imobiliare pentru un tur gratuit al tuturor ansamblurilor rezidentiale de blocuri noi din Iasi, ansambluri unde poti achizitiona apartamente noi cu 0% ZERO comision.

 

Prin intermediul agentiei EvoImobiliare din Iasi, aveti acces rapid la cele mai noi si mai atractive imobile, in blocuri noi din Iasi si nu numai, garsoniere noi sau la revanzare, apartamente noi sau la revanzare, case si vile noi sau la revanzare, atat spatii de birouri cat si spatii comerciale sau industriale noi sau la revanzare, in Iasi sau imprejurimi. 

 

Agentia EvoImobiliare Iasi va prezinta locatia si zona de amplasare

Ansamblul de locuinte Zorilor se gaseste localizat pe strada Zorilor, la numarul 6, sectorul Tatarasi in zona Moara de Vant a orasului Iasi.

In apropierea complexului imobiliar este un magazin alimentar, este Carrefour Expres, sunt cofetarii si cafenele, este un salon de infrumusetare, sunt farmacii, functioneaza spitalul Pascanu Hospital, este centrul medical EQUILIBRU si centrul medical Unique Clinic. La 1,2 km se afla Stadionul TEPRO, Parcul Grigore Ghica se afla la o distanta de 1,6 km, iar pana la centrul comercial Pallas Mall sunt de parcurs circa 2,6 km.

Pentru copii nu departe de cladirile Zorilor se afla Gradinita Penilla (la 120 de metri), Gradinita - Scoala si Afterschool Casuta fermecata (la 450 de metri), Gradinita Nr. 22 (850 de metri), Gradinita cu program prelungit Nr. 20 (1,1 km), Scoala Generala nr. 30 (la 750 de metri), Scoala Internationala Spectrum (1,2 km pietonal), Liceul Teoretic Alexandru Ioan Cuza (1,1 km) si Grupul Scolar de Arte si Meserii Spiru Haret.

De la blocurile locative este acces facil catre toate punctele de interes din oras si in proximitatea apartamentelor noi circula mijloace de transport in comun cu rute de tramvai si autobuze, in circa 3 minute se ajunge pana la Targu Cucu si sunt de parcurs doar 2,3 km pana in centrul orasului Iasi si 3,6 km pana la Gara, iar Aeroportul International din Iasi se afla localizat la o distanta de 4,8 km fata de complexul locativ Zorilor.

Caracteristica generala a complexului rezidential

Proiectul locativ Zorilor este prezentat cu un grup de blocuri locative cu aspecte moderne si regimuri de inaltime medie cu un Subsol plus Parter si plus 5 Etaje locative. La realizarea imobilelor au fost folosite solutii moderne arhitecturale si doar materiale de constructie durabile de calitate superioara. Cladirile rezidentiale sunt realizate in conformitate cu toate standardele si normele in vigoare si corespund tuturor standardelor europene de calitate si confort.

Imobilele au o structura de rezistenta formata din cadre din beton armat si inchiderile exterioare sunt zidite din caramida eficienta termic si fonic. Pereti interiori (despartitori) sunt din caramida si compartimentarile din apartamente sunt din placi de gips – carton. Pe partea exterioara a blocurilor locative sunt aplicate calitativ sisteme termice si fonice, ce dispun de un grad inalt de rezistenta la foc. Si toate acoperisurile imobilelor sunt hidroizolate cu membrane PVC. Ferestrele instalate la locuinte dispun de profil PVC Rehau si au 7 camere termice si geam termopan cu acoperire low-e. Blocurile locative sunt echipate cu ascensoarele de ultima generatie, de marca Kleeman, ce sunt produse in UE si care sunt sigure si functioneaza silentios. Spatiile comune interioare din cladiri sunt elegant finisate, iar holurile sunt placate cu marmura.

In curtea complexului exista spatii special amenajate pentru joaca copiilor si sunt spatii verzi plantate cu mobilier urban dotate.

Locurile de parcare din complexul locativ sunt organizate subterane si supraterane.

Teritoriul intregului complex locativ Zorilor este securizat, video supravegheat si cu acces controlat. Iar accesul in apartamente este controlat si suplimentar securizat de interfoanele instalate.

 

Tipuri de apartamente

Proiectul rezidential Zorilor prezinta apartamente cu 1, 2, 3 si 4 camere si locuinte de tip Penthouse cu terasa de pana la 65 mp. Toate proprietatile locative sunt logic compartimentate, au camere spatioase si dispun de suprafete cuprinse intre 38,1 mp si 185,6 mp. Apartamentele sunt luminoase si beneficiaza de spatii generos vitrate si proprietatile locative oferite in vanzare dispun de balcoane, care sunt finisate cu balustrade cu profil din aluminiu si sticla securizata si laminata in masa (16 mm).

Apartamentele se predau in folosinta in varianta de finisare - La cheie, cu folosirea modelelor de finisaje cu design-uri moderne si elegante. La intrare in fiecare apartament este instalata usa cu caras metalic si sistem termoizolant, care sunt placate cu panouri decorative. Toate proprietatile locative se incalzesc individual si au instalate centrale termice in condensatii cu puterea de 24 Kw, ce sunt produse in Italia. Locuintele dispun de obiecte sanitare si au instalatii sanitare, termice si electrice. Utilitatile generale sunt racordate la blocuri si beneficiarii primesc apartamente cu apa, canal, electricitate si gaze.

Ansamblul rezidential Zorilor este dezvoltat de catre compania de constructii Inamstro SRL, care este bine cunoscuta pe piata constructiilor de imobiliare rezidentiale, comerciale si industriale ale mai multor tari si care are o vasta experienta in domeniul respectiv, fiind fondata in anul 2006.

 

 

Citeste mai mult
Citeste mai mult
DIRECTOR AGENTIE - AGENT IMOBILIAR - CONSULTANT IMOBILIAR - REALTOR ® in IASI - oferte

Petronel Solca

politica de confidentialitate si sunt de acord cu prelucrarea datelor personale.

Petronel Solca
Ne puteti contacta pe