Case pe plan parter de vanzare in Visan

Case pe plan parter de vanzare in Visan

Case pe plan parter de vanzare in Visan

ARB Residence Visani - Case de vanzare de inalta calitate dezvoltate de ARB Constructii si reprezentate de Evo Imobiliare

Case de vanzare in Visani, Iasi, construite cu atentie si profesionalism, reprezinta o oportunitate excelenta pentru cei in cautarea unei locuinte de calitate.

Descopera ARB Residence - un proiect rezidential de case noi dezvoltat de ARB Constructii si oferit spre vanzare de Evo Imobiliare in Visani, IasiEvo Imobiliare, agentia ta de incredere, prezinta aceste case de vanzare in Visani, construite pe un singur nivel, oferind spatiu generos si confort.

ARB Residence, un proiect rezidential de case noi dezvoltat si construit de ARB Constructii si reprezentat spre vanzare de catre agentia Evo Imobiliare prin echipa de agenti profesionisti. Situat in Visani, acest complex ofera case de vanzare pe plan parter, construite solid in Visan, cu 4 camere si 95 mp utili. In acest articol, vom detalia caracteristicile acestor case de vanzare in Visani si avantajele de a alege o casa in ARB Residence.

Case de vanzare in Visani - O locatie de top

Visani este o zona in plina dezvoltare, situata in apropiere de Iasi, care ofera acces rapid la toate facilitatile necesare. ARB Residence prezinta case de vanzare in Visani, care se bucura de un teren generos de 500 mp si o terasa de 20 mp.

Calitatea constructiei - O casa de incredere

Fiecare casa de vanzare in Visani este construita folosind materiale de inalta calitate, precum zidarie din caramida BKS 25 Brikston, acoperis cu tigla ceramica LEIER si izolatie exterioara cu 10 cm polistiren EPS 80 plus. De asemenea, podul este izolat cu vata minerala bazaltica de 15 cm.

Confort si eficienta energetica - Case de vanzare inovatoare in Visani

ARB Residence propune case de vanzare in Visani echipate cu incalzire in pardoseala Smart start-stop si programare din aplicatia de pe telefon, tamplarie cu geamuri tripan, culoare gri antracit exterior si alb interior, tripan 4 anotimpuri, Gealan S8000 6 camere si instalatie electrica Schneider.

Evo Imobiliare - Agentia potrivita pentru case de vanzare in Visani

Evo Imobiliare este agentia care reprezinta acest proiect rezidential in Visani. Echipa de agenti profesionisti de la Evo Imobiliare este pregatita sa va ghideze in alegerea casei de vanzare perfecte in Visani.

Optiuni personalizate - O casa de vanzare in Visani adaptata nevoilor dumneavoastra

La cerere, ARB Constructii poate implementa si sistemul Smart Home Loxone in casa de vanzare in Visani, oferind astfel un plus de confort si tehnologie.

ARB Residence reprezinta o oportunitate excelenta pentru cei care cauta case de vanzare in Visani, aproape de Iasi. Dezvoltat de ARB Constructii si reprezentat de Evo Imobiliare, acest proiect rezidential ofera case de inalta calitate, construite cu materiale de top si echipate cu sisteme inovatoare de incalzire si izolatie. Cu o echipa de agenti profesionisti si optiuni personalizate, cum ar fi sistemul Smart Home Loxone, ARB Residence Visani este alegerea ideala pentru cei care cauta o casa noua intr-o zona in plina dezvoltare, la doar cativa pasi de Iasi.

Nu ratati sansa de a achizitiona o casa de vanzare in Visani, in cadrul proiectului rezidential ARB Residence.

Contactati echipa Evo Imobiliare pentru a afla mai multe detalii si pentru a programa o vizionare. Alegeti calitatea, confortul si eficienta energetica in cautarea dvs. de case de vanzare in Visani, aproape de Iasi.

0757858142

Ne puteti contacta pe