PANORAMIC RESIDENCE - Apartamente de Vanzare in Galata, Iasi

PANORAMIC RESIDENCE - Apartamente de Vanzare in Galata, Iasi

PANORAMIC RESIDENCE - Apartamente de Vanzare in Galata, Iasi

PANORAMIC RESIDENCE începe lucrările pentru 7 blocuri noi cu apartamente de vânzare în zona Galata, Iași - Panoramic Residence, apartamente noi în Iași.

PANORAMIC RESIDENCE a început lucrările pentru cele 7 blocuri noi, unde se vor găsi apartamente de vânzare în zona Galata, Iași. Acest proiect ambițios promite să ofere cele mai înalte standarde de locuire în Iași, oferind apartamente moderne și confortabile, perfect adaptate nevoilor fiecărei familii. În acest articol, vom explora detaliile acestui proiect impresionant și de ce ar trebui să alegi un apartament în Panoramic Residence Galata.

Panoramic Residence Galata: Un Nou Standard de Confort

Amplasare și Accesibilitate

Situat strategic în zona Galata, Iași, Panoramic Residence oferă acces facil la principalele artere de transport, fiind situat pe Sos Iași-Voinești. Această locație excelentă asigură atât liniștea unui cartier rezidențial, cât și proximitatea față de centrul orașului Iași, facilitând accesul rapid la serviciile și facilitățile urbane.

Detalii Tehnice ale Proiectului

Panoramic Residence va include 7 blocuri cu înălțimea D+P+4E+M, fiecare dotat cu lifturi moderne pentru confortul locatarilor. În total, vor fi 359 de apartamente noi de vânzare, variind de la apartamente cu 1, 2 și 3 camere. Fiecare apartament este gândit pentru a oferi un spațiu optimizat și luminos, cu finisaje de calitate superioară.

De ce să Alegi un Apartament la Panoramic Residence?

Apartamente de Vanzare in Panormaic Galata, Cartier in Iasi

Diversitatea Opțiunilor de Apartamente

Panoramic Residence oferă apartamente decomandate cu una, două sau trei camere, adaptate diverselor necesități și preferințe. Fie că ești un tânăr profesionist, un cuplu sau o familie în creștere, vei găsi locuința ideală care să îți ofere confortul dorit.

Calitate și Confort

Fiecare apartament din Panoramic Residence este proiectat cu atenție la detalii, folosind materiale de construcție de înaltă calitate și tehnici moderne de construcție. Apartamentele sunt spațioase, luminoase și oferă un grad ridicat de confort, asigurându-ți o experiență plăcută de locuire.

Fără Comision la Achiziție

Un alt avantaj major al achiziționării unui apartament la Panoramic Residence este lipsa comisionului. Achiziționează direct de la dezvoltator și bucură-te de transparență și corectitudine în procesul de cumpărare.

Facilități Moderne

Proiectul include facilități moderne pentru locatari, cum ar fi locuri de parcare, spații verzi și zone de relaxare. Acestea sunt concepute pentru a îmbunătăți calitatea vieții și pentru a crea un mediu prietenos și relaxant.

Apartamente Noi de Vânzare în Galata, Iași

Apartamente cu 1 Cameră - Panoramic Residence

Aceste apartamente cu 1 cameră de vânzare sunt perfecte pentru tinerii profesioniști sau studenți. Dispun de un spațiu optimizat care include un living luminos, o bucătărie modernă și o baie elegantă. Fiecare detaliu este gândit pentru a maximiza confortul și funcționalitatea.

Apartamente cu 2 Camere - Panoramic Residence

Ideale pentru cupluri sau familii mici, apartamentele cu 2 camere de vânzare oferă un spațiu generos și bine compartimentat. Acestea includ un living spațios, o bucătărie separată, un dormitor confortabil, în funcție de configurație.

Apartamente cu 3 Camere - Panoramic Residence

Pentru familiile mai mari sau cei care doresc mai mult spațiu, apartamentele cu 3 camere de vânzare sunt alegerea perfectă. Acestea dispun de un living mare, două dormitoare, o bucătărie modernă. Spațiul suplimentar asigură confort și intimitate pentru toți membrii familiei.

Contact Panoramic Residence

Pentru mai multe informații și pentru a programa o vizită, contactează echipa de vânzări Panoramic Residence Iasi. Suntem aici pentru a te ajuta să găsești apartamentul perfect pentru tine și familia ta.

Telefon: 0757.858.142
Website: Panoramic Residence Galata

Vizitează-ne!
Te așteptăm să vizitezi Panoramic Residence și să descoperi toate avantajele noilo apartamente de vânzare în Galata, Iași.

Echipa noastră de profesioniști este pregătită să îți ofere toate informațiile necesare și să te asiste în procesul de achiziție.


Panoramic Residence reprezintă o oportunitate unică de a achiziționa un apartament nou, modern și confortabil în zona Galata, Iași. Cu o gamă variată de apartamente decomandate, facilități moderne și fără comision la achiziție, acest proiect este alegerea ideală pentru oricine își dorește o locuință de calitate.

Contactează-ne astăzi pentru mai multe detalii și bucură-te de un nou standard de locuire la Panoramic Residence!

Panoramic Residence - locul unde confortul și calitatea se întâlnesc!

Ne puteti contacta pe