Evo Imobiliare anunta un parteneriat cu Lapis Residence pentru promovarea apartamentelor noi din Galata, Iasi

Evo Imobiliare anunta un parteneriat cu Lapis Residence pentru promovarea apartamentelor noi din Galata, Iasi

Evo Imobiliare anunta un parteneriat cu Lapis Residence pentru promovarea apartamentelor noi din Galata, Iasi

Lapis Residence: Apartamente Iasi - Apartamente noi Galata, Vezi Oferte Exclusiviste cu Evo Imobiliare

 

Agentia Evo Imobiliare a lansat recent un parteneriat cu Lapis Residence, marcând un nou capitol în oferta de locuințe premium din Iași. Acest parteneriat permite cumpărătorilor să acceseze, direct de la dezvoltator, apartamente de 1, 2 și 3 camere, fără comision sau alte costuri ascunse. Localizate în inima zonei verzi, Galata, aceste apartamente moderne promit o calitate excepțională și un stil de viață pe măsură.

Evo Imobiliare și Lapis Residence: Un Parteneriat pentru Viitorul Tău

Lapis Residence Galata, Iasi, Apartamente Noi

Evo Imobiliare, agenție imobiliară recunoscută pentru transparența și profesionalismul său, se aliază cu Lapis Residence pentru a oferi cumpărătorilor oportunitatea unică de a investi în apartamente de vânzare în Iași, noi fiind definesc confortul și modernitatea. Apartamentele sunt parte a unui complex de opt blocuri, cu un total de 380 de unități locative, fiecare fiind proiectată să răspundă nevoilor diverse ale locuitorilor săi.

Avantajele în Alegerea Apartamentelor din Lapis Residence cu la Evo Imobiliare:

Contact Lapis Residence Galata Iasi, Apartamente Noi

- Fără Comisioane Suplimentare: Achiziționând direct de la dezvoltator prin intermediul Evo Imobiliare, clienții beneficiază de prețuri transparente, fără costuri ascunse sau comisioane.
- Varietatea Opțiunilor de Locuire: Cu opțiuni de apartamente cu 1 cameră, apartamente cu 2  camere sau apartamente cu 3 camere, Lapis Residence este perfect adaptat pentru a satisface o gamă largă de preferințe și necesități.
- Localizare Privilegiată: Situat în zona Galata, complexul beneficiază de acces facil la facilități urbane, spații verzi și conexiuni de transport, oferind un echilibru ideal între viața urbană.

De Ce să Alegi Lapis Residence pentru Noua Ta Casă?

Pret Apartament Lapis Residence Galata Iasi, Apartamente Noi 3 Camere

Lapis Residence nu este doar un simplu complex rezidențial, ci un habitat conceput pentru confortul și bunăstarea locuitorilor săi. Fiecare apartament este finisat cu materiale de cea mai înaltă calitate și dotat cu tehnologii moderne, care asigură un standard de viață superior.

FAQs

- Care sunt termenii de plată la Lapis Residence?
  La Evo Imobiliare, oferim flexibilitate în termenii de plată pentru a facilita achiziția apartamentului dorit.

- Cum pot vizita un apartament model în Lapis Residence?
  Programările pentru vizionarea apartamentelor model se pot realiza direct pe site-ul Evo Imobiliare sau prin contactarea agentului nostru, telefonic sau whatsapp la numarul 0771013424.

- Ce facilități comune oferă Lapis Residence?
  Lapis Residence oferă locuitorilor săi spații verzi amenajate, locuri de joacă pentru copii, parcări subterane și securitate 24/7.

- Există opțiuni de personalizare a apartamentelor?
  Da, clienții pot alege dintr-o varietate de finisaje și modificări pentru a personaliza apartamentul conform gusturilor personale.

- Ce garanții oferă Lapis Residence pentru noile apartamente?
  Toate apartamentele vin cu garanția calității construcțiilor, certificată producători și dezvoltator.

Alegând Lapis Residence prin intermediul Evo Imobiliare, beneficiezi de o oportunitate rară de a trăi într-un mediu care reflectă adevăratele standarde ale vieții moderne. Cu o varietate de apartamente disponibile, fără comision și într-o locație verde, acest parteneriat redefinește conceptul de acasă.

Pentru mai multe detalii, vizitați EVO-IMOBILIARE sau contactați-ne direct pentru a discuta despre nevoile dumneavoastră locative.

Ne puteti contacta pe