Panoramic Residence: Lansarea Unui Nou Complex Imobiliar de Lux pe Sos Voinesti, Iasi

Panoramic Residence: Lansarea Unui Nou Complex Imobiliar de Lux pe Sos Voinesti, Iasi

Panoramic Residence: Lansarea Unui Nou Complex Imobiliar de Lux pe Sos Voinesti, Iasi

Panoramic Residence: Un Nou Orizont al apartamentelor noi de pe Sos Iași - Voinești

În dealul Iașului, pe cunoscuta șosea Voinești, firma Gral Construct anunță dezvoltarea unui nou ansamblu imobiliar de elită: Panoramic Residence. Cu un total de 300 de apartamente noi și moderne de vânzare, acest proiect promite să redefinească standardele de locuire urbană, oferind locuitorilor o combinație perfectă între confort, lux și accesibilitate.

Un Complex Rezidențial potrivit anului 2024

Panoramic Residence se distinge prin diversitatea opțiunilor de locuire pe care le oferă. Proiectul include blocuri cu diferite regimuri de înălțime - de la demisol, parter, până la 4 etaje și mansardă - proiectate pentru a satisface cele mai exigente gusturi ale anului 2024. Fiecare apartament de vânzare promite să ofere un spațiu ideal pentru orice stil de viață.

Sustenabilitate și Accesibilitate noului Proiect Panoramic Residence:

În conformitate cu cele mai noi standarde de sustenabilitate și ecologie, Panoramic Residence a primit aprobarea Agenției pentru Protecția Mediului (APM) Iași. Ansamblul nu numai că oferă un număr suficient de locuri de parcare pentru toți rezidenții săi dar este și strategic poziționat pentru a oferi acces ușor către principalele artere ale orașului.

Facilități și Spații Comerciale din ansamblu:

Pe lângă spațiile de locuit, Panoramic Residence va include și spații comerciale ample, peste 1.100 mp utili la parter și aproximativ 1.000 mp la etaj pentru birouri, creând un hub de activitate și conveniență pentru rezidenți și vizitatori deopotrivă.

Dezvoltare Strategică:

Gral Construct, dezvoltatorul din spatele Panoramic Residence, este recunoscut pentru contribuția sa semnificativă la peisajul urban din Iași, având în portofoliu mai multe proiecte de succes. Cu un teren generos de 16.500 mp, acest nou complex este poziționat să devină un reper în zona Galata, pe Sos Iași-Voinești, reflectând viziunea și experiența dezvoltatorului în domeniul construcțiilor.
Panoramic Residence este mai mult decât un simplu ansamblu rezidențial; este o promisiune a unui stil de viață superior, îmbinând luxul cu accesibilitatea și sustenabilitatea. Cu aprobarea recentă a Planului Urbanistic Zonal și având verde de la Agenția pentru Protecția Mediului, proiectul este pregătit să devină noua față a locuirii în apartamente noi și moderne în Iași. Pentru cei în căutarea unei locuințe care să reflecte cu adevărat standardele de viață ale secolului XXI, Panoramic Residence reprezintă destinația ideală pentru orice tip de client.

Contact: Vanzari Apartamente noi pe Sos Voinești - Panoramic Residence 

Telefon / Whatsapp 0757.858.142

Actualizat:25.03.2024

Ne puteti contacta pe