Evitati Anunturile Imobiliare Mincinoase si Gasiti Proprietatea Visurilor in Iasi

Evitati Anunturile Imobiliare Mincinoase si Gasiti Proprietatea Visurilor in Iasi

Evitati Anunturile Imobiliare Mincinoase si Gasiti Proprietatea Visurilor in Iasi

Spune nu anunțurilor imobiliare mincinoase și găsește visul tău imobiliar!

Dacă sunteți în căutarea unei case sau a unui apartament în Iași, cu siguranță ați trecut prin zeci sau chiar sute de anunțuri cu proprietăți de vânzare. Însă, dacă nu sunteți familiarizat cu piața imobiliară și nu lucrați cu un broker imobiliar cu experiență, multe dintre aceste anunțuri vă pot induce în eroare, realitatea de la fața locului fiind total diferită față de conținutul anunțului. Aceasta înseamnă nervi și timp pierdut. Cu toate acestea, există o soluție pentru a evita aceste anunțuri mincinoase și dezamăgirile: Evo Imobiliare, una dintre cele mai dinamice agenții imobiliare din Iași, vă arată cum să vă feriți de astfel de capcane.

Suprafața reală a unei locuințe - Un detaliu crucial

Una dintre principalele probleme întâlnite în anunțurile imobiliare se referă la suprafața apartamentului scos la vânzare. Pentru a atrage clienții, mulți vânzători menționează în textul anunțului suprafața construită a imobilului și nu cea utilă. Suprafața utilă se referă exclusiv la suprafața pe care calcăm cu piciorul și cuprinde toate încăperile utile. În schimb, suprafața construită include și suprafețele precum balcoanele, logiile, cotele părți din suprafața comună a blocului, casa scării, spațiile de spălătorie sau uscătorie. Toate acestea adaugă aproximativ 20-25% la suprafața utilă propriu-zisă.

Apartament decomandat versus alte tipuri de compartimentare

Compartimentarea unei locuințe este un alt aspect care poate induce în eroare cumpărătorul fără experiență în imobiliare. Există patru tipuri diferite de compartimentări ale apartamentelor: decomandate, semidecomandate, circulare și nedecomandate.

Un apartament decomandat este apartamentul în care dintr-un singur hol se face accesul către toate celelalte camere, inclusiv baia și bucătăria. În cazul apartamentelor semidecomandate, din holul principal se face accesul către bucătărie și living, iar din living, printr-un al doilea hol, se face accesul către baie și dormitor. Apartamentele circulare presupun tot două holuri, iar accesul în cel de-al doilea hol se face și prin bucătărie și prin living. În fine, apartamentele nedecomandate, care presupun cel mai mic grad de intimitate, presupun că intrarea în dormitor se face direct din living sau sufragerie. Din dorința de a-și vinde mai bine o proprietate, mulți vânzători prezintă însă apartamentele circulare ca fiind decomandate, iar pe cele nedecomandate ca fiind semidecomandate.

Cum să scăpați de anunțurile mincinoase

Pentru a nu fi păcălit de anunțuri mincinoase sau de apartamente cu vicii ascunse care vă pot cauza ulterior găuri importante în bugetul familiei, cel mai simplu mod este de a apela la un consultant profesionist. Evo Imobiliare are mulți clienți care și-au căutat case și apartamente în regie proprie și, după luni de căutări, dezamăgiri și timp pierdut, au venit la noi unde și-au găsit proprietatea dorită în doar câteva zile. Agentia noastră are agenți imobiliari cu mulți ani de experiență și cunoasc foarte bine piața imobiliară din Iași, cunoaște hibe și punctele tari ale fiecărei zone și a fiecărui apartament. Per total, este mai ieftin să apelați la o agenție imobiliară care poate găsi un apartament mai repede și la un preț corect. Astfel, puteți evita surprizele neplăcute și vă puteți găsi rapid locuința perfectă pentru dvs. și familia dvs.

Pentru a evita anunțurile imobiliare mincinoase și pentru a găsi cu adevărat locuința visurilor dvs. în Iași, alegeți să colaborați cu profesioniștii de la Evo Imobiliare. Cu experiența și cunoștințele noastre, vă vom ajuta să faceți cea mai bună alegere pentru viitorul dvs. și al familiei. Nu mai pierdeți timpul și nervii cu anunțurile false, sunați-ne pentru a vă oferi sprijinul necesar în găsirea proprietății perfecte! 0757.858.142

Articol actualizat la data: 14.03.2024

Ne puteti contacta pe