Nairobi Residence-Ansamblul Rezidential,apartamente cu 1 si 2 camere - Oaza de Liniste si Confort in Zona Bucium-Visani

Nairobi Residence-Ansamblul Rezidential,apartamente cu 1 si 2 camere - Oaza de Liniste si Confort in Zona Bucium-Visani

Nairobi Residence-Ansamblul Rezidential,apartamente cu 1 si 2 camere - Oaza de Liniste si Confort in Zona Bucium-Visani

Descopera Ansamblul Rezidential Nairobi Residence in zona Bucium-Visani, un complex modern si confortabil, cu tehnologii avansate, in apropiere de mijloacele de transport si punctele cheie ale orasului Iasi.

Ansamblul Rezidential Nairobi Residence: Combinația Perfectă între Relaxare și Accesibilitate.

Apartamente de vanzare Visani

Ansamblul Rezidential Nairobi Residence reprezintă un proiect imobiliar de excepție situat în zona Bucium-Visani, una dintre cele mai căutate locații pentru cei care doresc să se bucure de liniște și confort, dar să rămână aproape de punctele cheie ale orașului. Cu acces facil la mijloacele de transport în comun și o gamă variată de facilități, Nairobi Residence este alegerea ideală pentru cei care își doresc o locuință modernă și accesibilă.

Tehnologii și Materiale de Ultimă Generație pentru Siguranță și Confort.

vanzare apartamente visani, iasi

Ansamblul Rezidential Nairobi Residence folosește tehnologii și materiale de ultimă generație pentru a asigura siguranța și confortul locatarilor săi. Fiecare detaliu este atent gândit pentru a oferi un mediu plăcut și liniștit, în care să te simți ca acasă.

Apartamente noi spațioase cu 1 sau 2 camere în Vișani.

Nairobi Residence pune la dispoziție apartamente cu 1 sau 2 camere, compartimentate inteligent și eficient. Fiecare unitate locativă este prevăzută cu loc de parcare, iar complexul dispune de spații verzi comune și zone de relaxare, unde locatarii se pot destinde și socializa.

Finisaje de calitate și personalizate.

apartamente de vanzare in visani iasi

Toate apartamentele din Ansamblul Rezidential Nairobi Residence se predau complet amenajate, în funcție de cerințele și preferințele fiecărui client. Materialele folosite la finisajele interioare sunt de înaltă calitate și bun gust, asigurând un aspect plăcut și durabil în timp.

 Vizitează Proiectul Nairobi Concept din Visani cu Evo Imobiliare.

Evo Imobiliare vă invită să descoperiți proiectul Nairobi Concept și să luați o decizie informată în alegerea locuinței perfecte. Cu o echipă de profesioniști și o gamă variată de servicii, Evo Imobiliare este partenerul ideal pentru a vă ajuta să găsiți casa mult visată în Ansamblul Rezidential Nairobi Residence.

Ansamblul Rezidential Nairobi Residence reprezintă o soluție ideală pentru cei care caută o locuință modernă și confortabilă, situată într-o zonă liniștită, dar bine conectată la punctele de interes ale orașului. 0757.858.142

Structura și Rezistența Blocurilor din Ansamblul Nairobi Residence, Bucium - Vișani.

constructii noi in visani iasi

Ansamblul rezidențial Nairobi Residence, amplasat în Bucium Vișani, se remarcă prin arhitectura modernă, calitatea superioară a materialelor și metodele inovatoare de construcție utilizate. Acest ansamblu este conceput pentru a oferi locuitorilor săi un nivel ridicat de confort, siguranță și sustenabilitate.

apartamente noi visani

Proiectare și structură Ansamblul Nairobi Residence cuprinde blocuri construite în conformitate cu cele mai recente norme europene și internaționale în domeniul construcțiilor. Acestea beneficiază de o structură rezistentă, realizată din beton armat și cadre metalice, care asigură stabilitatea și durabilitatea clădirilor.

blocuri noi visani

Tehnologii și materiale moderne Blocurile din ansamblul Nairobi Residence utilizează tehnologii și materiale avansate, precum termosistemul de izolație exterioară, care contribuie la reducerea costurilor de încălzire și răcire, precum și la creșterea eficienței energetice. În plus, geamurile termopan cu trei straturi de sticlă și profilul PVC de înaltă calitate asigură o bună izolare termică și fonică.

apartament cu 2 camere visani

Sisteme de siguranță și rezistență la cutremure Ansamblul Nairobi Residence este proiectat pentru a rezista la evenimente seismice și a respecta normele de siguranță impuse în acest sens. Structura de rezistență este consolidată cu elemente de oțel, care absorb și distribuie energia seismică, protejând astfel clădirea și locuitorii săi. De asemenea, sistemul de detecție și avertizare în caz de incendiu, precum și cele de supraveghere video și control al accesului, contribuie la creșterea gradului de siguranță al ansamblului.

visani, visan, iasi

 Sustenabilitate și protecția mediului Ansamblul Nairobi Residence este conceput pentru a fi eco-friendly, prin utilizarea unor soluții de construcție și amenajare care reduc impactul asupra mediului și promovează eficiența energetică. Astfel, sistemul de colectare și reciclare a apelor pluviale, precum și utilizarea panourilor solare pentru producerea de energie electrică, contribuie la reducerea consumului de resurse și la protejarea mediului înconjurător.

Ansamblul rezidențial Nairobi Residence din Bucium Vișani se distinge prin calitatea superioară a construcției, structura și rezistența blocurilor, precum și prin atenția acordată siguranței, confortului și protecției mediului. Acest ansamblu reprezintă o investiție solidă și sigură pentru viitor.

Evo Imobiliare vă prezintă Ansamblul Rezidențial Nairobi Residence în Bucium-Visani - Confort și calitate la îndemâna ta! 

dezvoltator visani

Dotări apartamente Nairobi Residence oferă o varietate de apartamente ce dispun de următoarele dotări:

 • Încălzire în pardoseală pentru un confort termic optim

 • Gresie și faianță de calitate

 • Parchet laminat rezistent și estetic

 • Obiecte sanitare moderne

 • Tâmplărie PVC cu geam tripan pentru izolare termică și fonică eficientă

 • Ușă metalică la intrare, pentru siguranța locuinței

 • Vopsea lavabilă albă, pentru un aspect curat și proaspăt

 • Centrală termică de apartament, pentru autonomie în gestionarea consumului de energie

Dotări imobil - Ansamblul beneficiază de următoarele facilități comune:

 • Lifturi moderne și sigure

 • Casa scării placată cu granit sau marmură, pentru un aspect elegant

 • Balustradă din inox, pentru o durabilitate crescută

 • Control acces în incintă, pentru siguranța rezidenților

 • Parcări în curte, pentru confortul locatarilor

 • Barieră acces în incintă, pentru un control eficient al traficului

 • Sistem de supraveghere video, pentru protecția bunurilor și a locatarilor

Contact Evo Imobiliare: 

blocuri noi visani iasi

Pentru a afla mai multe informații despre Ansamblul Rezidențial Nairobi Residence și pentru a programa o vizionare, nu ezitați să contactați agenția imobiliară Evo Imobiliare, telefonic cât si whatsapp la numarul 0757858142. 

Descoperă Nairobi Residence - Ansamblul Rezidențial în Iași, Zona Bucium-Visani, cu Facilități și Localizare Excelentă.

dezvoltatori visani iasi

Nairobi Residence îți oferă confortul și accesul la numeroase facilități în inima Iașiului. Află de ce acest ansamblu rezidențial este alegerea perfectă pentru tine și familia ta.

Nairobi Residence este un ansamblu rezidențial modern, amplasat într-o zonă liniștită și pitorească a Iașiului, în zona Bucium-Visani. Cu acces facil la centre comerciale, instituții medicale, saloane de înfrumusețare, restaurante și benzinării, acest ansamblu reprezintă locul ideal pentru a trăi împreună cu familia. În cele ce urmează, vom detalia avantajele oferite de Nairobi Residence și facilitățile aflate în proximitatea sa.

Localizare și Accesibilitate pentru zona Visani:

Ansamblul Nairobi Residence se află într-o zonă liniștită și în plină dezvoltare a orașului Iași și anume Visan.

Cu acces rapid la principalele artere de circulație, locuitorii pot beneficia de o viață liniștită și confortabilă, având totodată acces facil la toate facilitățile necesare traiului zilnic.

Centre Comerciale:

Nairobi Residence oferă locuitorilor săi o gamă variată de opțiuni pentru cumpărături și petrecerea timpului liber. În apropiere se află următoarele centre comerciale:

 • Family Market Bucium – 2km

 • Carrefour Market – 1,8km

 • Lidl – 2,5km

 • JYSK – 1,8km

 • Pepco – 1,8km

 • Centrul Comercial Phoenix – 1,8km

 • Palas Mall – 5km

 • Iulius Mall – 5km

Centre Medicale:

Pentru cei care au nevoie de asistență medicală, ansamblul Nairobi Residence se află în apropiere de următoarele instituții medicale:

 • Centrul Medical Arcadia Bucium – 3km

 • Clinica Dentara – 500m

 • Farmacia Viapharm – 600m

 • ERIS VET Servicii Veterinare – 3km

Saloane de Beauty:

Dacă ești în căutarea unui loc în care să te răsfeți, Nairobi Residence se află în proximitatea următoarelor saloane de înfrumusețare:

 • Q Estetic Care – 3km

 • Bunker Barbershop – 500m

Restaurante și Hoteluri:

Fie că dorești să te relaxezi într-un hotel de lux sau să te bucuri de o cină delicioasă, ansamblul Nairobi Residence este aproape de următoarele restaurante și hoteluri:

 • Pleiada Boutique Hotel – 2km

 • Bellaria Hotel – 2km

 • Pensiune Restaurant La Cumatru – 2,4km

 • Restaurant La Palia – 2,4km

 • McDonald’s – 2km

Nairobi Residence din Bucium-Visani - Acces facil la stații PECO non-stop și comoditate la îndemână: 

Nairobi Residence se află în apropierea a trei stații PECO importante, care funcționează non-stop pentru a satisface nevoile tale de combustibil sau alte produse, cum ar fi țigările. Uite cât de aproape sunt aceste stații PECO: 

 • Mol – Situată la o distanță de doar 2,5 km de Nairobi Residence, Mol este o opțiune excelentă atunci când ai nevoie să alimentezi mașina sau să cumperi produse de bază.

 • OMV – La 1,8 km de Nairobi Residence, stația OMV oferă o gamă largă de produse și servicii de înaltă calitate, astfel încât să te poți bucura de o experiență plăcută de cumpărături.

 • Rompetrol – Fiind la doar 2 km distanță, Rompetrol este o altă opțiune accesibilă pentru a-ți face cumpărăturile de zi cu zi. 

Descoperă oportunități imobiliare exclusive în Zona Bucium-Visani! Agenția noastră imobiliară îți garantează siguranța și satisfacția în căutarea locuinței perfecte. Fie că ești în căutarea unui apartament nou cu o cameră, două sau chiar trei camere, avem cele mai atractive oferte de vânzare pentru tine.

Nu ezita să ne contactezi prin WhatsApp sau telefonic la 0757858142 pentru a programa o vizionare transparentă, însoțită de informații sigure și actualizate. Hai să-ți găsim împreună noua ta casă de vis!

Vezi ofertele cu apartamele de vanzare din zona Visani:

Ne puteti contacta pe