Stejarilor Residence: Noul Proiect Imobiliar, Case si Apartamente Noi in Iasi, Lunca Cetatuii

Stejarilor Residence: Noul Proiect Imobiliar, Case si Apartamente Noi in Iasi, Lunca Cetatuii

Stejarilor Residence: Noul Proiect Imobiliar, Case si Apartamente Noi in Iasi, Lunca Cetatuii

Stejarilor Residence: Liniste, Confort și Eleganța în Case  și Apartamente Noi din Inima localitatii Lunca Cetățuii, Iași.

STEJARILOR RESIDENCE: O Nouă Dimensiune a Confortului în Lunca Cetățuii, Iași

Așa cum agentia Evo Imobiliare din Iași a dovedit întotdeauna, calitatea și confortul sunt priorități în ofertele noastre imobiliare. Astăzi, ne mândrim să vă prezentăm STEJARILOR RESIDENCE, un complex rezidențial ce aduce noi standarde de calitate, situat în Lunca Cetățuii, o zonă linistită și pitorească a orașului Iași.

STEJARILOR RESIDENCE: Un Oază de Liniște și Confort

Visezi la un loc departe de agitația urbană, dar totuși aproape de punctele de interes? STEJARILOR RESIDENCE este răspunsul la toate aceste dorințe. Zona liniștită, spațiile verzi și locurile de joacă pentru copii fac din acest complex alegerea perfectă pentru familiile tinere, dar și pentru cei ce își doresc un colț de paradis.

Loc de parcare gratuit: Da, ați citit bine! La STEJARILOR RESIDENCE, fiecare apartament vine cu un loc de parcare inclus în preț.

Transport și utilități: Având toate facilitățile precum energie electrică, gaz, apa, canalizare și mijloace de transport în comun, nu va trebui să vă faceți griji în ceea ce privește confortul zilnic.

Spații comerciale: Complexul dispune de minimarket, cafenea și bistro, facilități ce aduc un plus de comoditate în viața voastră.

Locuri de joacă pentru copii: Ideal pentru familiile cu copii, complexul oferă locuri de joacă sigure și moderne.

Modalități de plată flexibile

STEJARILOR RESIDENCE îți oferă o varietate de opțiuni de plată pentru a se potrivi cu nevoile tale:

Rate Direct la Dezvoltator pe maxim 5 ani: Tu alegi perioada, fără bătăi de cap!

Cash cu discount: Plătiți integral și beneficiați de un preț avantajos.

Cash eșalonat: O modalitate flexibilă de a vă împărți plățile.

Credit bancar: Dacă optați pentru un credit bancar, vă ajutăm cu toate detaliile procesului.

STEJARILOR RESIDENCE nu este doar un alt complex rezidențial, este acasă. Este locul unde calitatea își găsește înfăptuirea în fiecare detaliu, de la utilități la zonele verzi și locurile de joacă pentru cei mici. Este locul unde fiecare membru al familiei va găsi ceva care să îi placă.

Nu ratați ocazia de a deveni parte din comunitatea STEJARILOR RESIDENCE. Pentru mai multe detalii, contactați agenția Evo Imobiliare din Iași. Vă așteptăm cu drag să descoperiți ce înseamnă cu adevărat confortul și calitatea!

Un Nou Proiect, Un Nou Început cu Evo Imobiliare Iași: Descoperă Stejarilor Residence!

Apartamente noi Ciurea

Dacă sunteți în căutarea unui cămin nou și confortabil în Iași, ați ajuns în locul potrivit. Agentia, Evo Imobiliare din Iași este mândră să vă prezinte Stejarilor Residence, un proiect rezidențial inovator care oferă case de tip P+Mansardă în cadrul exclusivist al Complexului Stejarilor Residence.

Despre Proiectul Stejarilor Residence

Stejarilor Residence este situat în Lunca Cetățuii, unul dintre cele mai liniștite și pitorești zone din Iași. Proiectul include un total de 34 de case, fiecare pe o suprafață de teren de aproximativ 320 mp. Casele sunt dotate cu toate utilitățile esențiale: gaz, energie electrică, apă și canalizare.

Structură și Design

Casele în Stejarilor Residence sunt compuse din:

Parter: Living, două dormitoare, bucătărie, baie, hol, casa scării și o terasă spațioasă.

Mansardă: Acest spațiu oferă flexibilitate și poate fi compartimentat în două variante contra cost:

Un dormitor matrimonial, baie, dressing și balcon.

Două dormitoare, hol, baie și balcon.

Fiecare casă oferă o suprafață de 82 mp la parter și 50 mp la mansardă. Este important de menționat că prețul afișat nu include costul de compartimentare a mansardei.

Calitate și Confort

Placă de beton între etaje.

Izolată exterior cu termosistem de 10 cm.

Finisaje de înaltă calitate, importate din Italia.

Utilități și Acces

Canalizare, EON energie și gaze naturale.

Apavital, Internet.

Stație de autobuz la 950 m - Linii: 27,41,44.

Preț și Termen de Predare

Prețul unei case la parter începe de la 88.000€ pentru plata cash. Termenul de predare este vara anului 2024.

Comision 0 pentru cumpărător. Direct de la dezvoltator.

Nu ratați șansa de a vă începe un nou capitol în viață cu Stejarilor Residence! Pentru mai multe informații și pentru a programa o vizionare, contactați Evo Imobiliare Iași. Cu Stejarilor Residence, visele dvs. de a avea o casă ideală pot deveni realitate!

În inima Lunca Cetatuii, unde tradiția se întâlnește cu modernitatea, complexul STEJARILOR RESIDENCE se ridică ca o emblemă a confortului și a eleganței. Fie că visul dvs. este un apartament cochet sau o casă spațioasă, Agenția Evo Imobiliare este poarta dvs. spre această realitate. Și pentru că respectăm fiecare client, vă oferim o experiență de cumpărare fără presiuni și fără comisioane ascunse.

Alegeți să faceți următorul pas în călătoria dvs. imobiliară cu noi. Sunați, trimiteți un mesaj pe Whatsapp, Viber sau Telegram la 0757 858 142 și descoperiți adevărata definiție a locuirii de calitate. Vă așteptăm cu entuziasm să vă prezentăm locuința viitorului dvs.!

Ne puteti contacta pe