Explorand secretele Casei Deschise: Ce este Open House in Imobiliare si cum Functioneaza

Explorand secretele Casei Deschise: Ce este Open House in Imobiliare si cum Functioneaza

Explorand secretele Casei Deschise: Ce este Open House in Imobiliare si cum Functioneaza

Explorand secretele Casei Deschise: Ce este Open House in Imobiliare si cum Functioneaza?

Afla ce inseamna o casa deschisa sau open house in imobiliare si cum functioneaza acestea prin intermediul acestei descrieri excelente. Descopera cele mai cautate aspecte ale acestui concept revolutionar in domeniul imobiliar din Iasi.
 
Ideea unei case deschise este de a obtine rapid cat mai multi ochi pe o proprietate imobiliara care este de vanzare. Agentul de listare gazduieste evenimentul open house si arata imobilul oricui trece pragul, fara programare necesara.
Pregatirea unei locuinte pentru o casa deschisa poate necesita forta de munca, deoarece doriti si este foarte important sa arate cu adevarat cel mai bine. Poate necesita chiar si putin home staging (sau mult, in functie de starea caminului). Dar, in plus, casa trebuie sa fie aerisita si lustruita o singura data pentru o casa deschisa / open house, in comparatie cu o curatentie multipla pentru expozitiile/ vizionarile individuale, cu fiecare potential cumparator in parte.
Ce este o casa deschisa?
In timpul unei case deschise, agentul imobiliar al vanzatorului tine cateva ore evenimentul, in care locuinta este disponibila pentru vizualizare publicului. Potentialii cumparatori pot trece oricand in intervalul orar in care se desfasoara evenimentul open house, evident fara programare. Majoritatea caselor deschise au loc Sambata sau Duminica, pentru a maximiza numarul de persoane care vor putea sa treaca pe acolo fara a-si lua timp liber de la munca si fara a-si da peste cap programul altor responsabilitati.
Este diferit de o „casa deschisa / open house a unui agent imobiliar?
Da. Dupa cum sugereaza si numele, casa deschisa a unui agent imobiliar este special pentru alti agenti imobiliari, nu pentru publicul larg. Ele implica agentul imobiliar de listare care arata locuinta altor agenti imobiliari, in speranta ca acestia vor dori, la randul lor, sa o arate clientilor lor.
Cum functioneaza casele deschise, open houses?
Cand un agent imobiliar gazduieste o casa deschisa, oricine este interesat de casa se poate opri pentru a arunca o privire. Daca doriti sa cumparati o casa, este o oportunitate de a privi in jur si de a pune orice intrebari pe care le aveti, fara a-l stanjeni pe proprietar.
La o casa deschisa, vanatorii de case isi pot simti spatiul si pot incepe sa-si imagineze ca traiesc acolo - cumparatorii seriosi ar putea chiar sa aduca o lista de verificare a casei deschise / open house pentru a ramane organizati. Daca sunteti interesat, puteti aranja apoi o ora pentru a va intoarce si a privi casa in detaliu, sau poate a stabili o intalnirea unu la unu cu agentul imobiliar.
Aceste evenimente tind sa fie de natura ocazionala, iar agentul de listare va oferi adesea bauturi racoritoare si gustari, precum si fluturasi informative. Acest lucru poate duce uneori la o atmosfera aproape de petrecere.In dezavantaj, poate duce si la vecini aratati si curiosi care nu cauta de fapt sa cumpere.
Ajuta evenimentul open house sa se vanda un apartament, casa mai repede ?
O casa / apartament deschis va permite sa atrageti atentia unui grup mai mare de potentiali cumparatori, va ajuta sa primiti oferte pentru imobil de la cat mai multi oameni posibil. Prin urmare, va extindeti reteaua de potentiali cumparatori, ceea ce poate duce in cele din urma la o vanzare imobiliara mai rapida si de succes. Un nivel mai ridicat de expunere si promovare echivaleaza cu mai multi cumparatori potentiali reali.
Dar, este de luat in calcul ca daca mai multi oameni vad o imobil, nu inseamna automat ca vor fi mai multe oferte. O casa deschisa, open house poate fi o oportunitate cruciala de marketing, dar nu garanteaza o vanzare, in schimb o sporesc.
O nota despre securitate.
Cu o multime de straini in casa si in afara casei deodata, securitatea poate fi o problema cu casele deschise, open houses. Acest lucru poate fi valabil mai ales in cartierele de lux care ar putea fi tinte pentru hoti. Este inteligent sa iei masuri de precautie de bun-simt inainte de a-ti deschide imobilul publicului, inclusiv sa te asiguri ca toate obiectele de valoare mici si usor de ascus sunt fie incuiate, fie la proprietari. Daca va simtiti nelinistit, asigurati-va ca discutati despre preocuparile dvs. cu agentul dvs imobiliar si stabiliti un plan cat mai amplu.
Avantaje si dezavantaje ale organizarii unei case deschise / open house.
Faptul ca casa, apartamentul tau sa fie vazuta de multi potentiali cumparatori are beneficii evidente. Dar multimile de straini din imobil pot avea si dezavantaje, mai ales daca vanzatorul inca locuieste acolo.
Pro
 • Casele deschise / open house sunt o modalitate excelenta de a va pune imobilul casa sau apartamentul in fata cumparatorilor de imobile - cu cat mai multe, cu atat mai bine. Mai multi cumparatori potentiali inseamna mai multe oferte potentiale. Intrebati-va agentul imobiliar despre planurile lor de a urmari potentialii clienti seriosi.
 • Acestea le ofera cumparatorilor sansa de a vedea proprietatea pe indelete, fara bataia de cap sau angajamentul de a programa o vizionare privata. Casele deschise / open house tind sa fie ocazionale si mai putin intimidante decat intalnirile programate oficial.
 • De asemenea, acestea permit cumparatorilor interesati sa puna intrebari agentului imobiliar. Daca participantilor la usile deschise le place ceea ce vad si aud, atunci pot programa o prezentare privata pentru a privi cu mai multa atentie.
 • In plus, o casa deschisa / open house pentru o lista nou-nouta ajuta agentul imobiliar sa evalueze interesul fata de proprietate. Prezenta, implicarea si feedback-ul pot ajuta agentul imobiliar si vanzatorul sa decida daca proprietatea imobiliara este probabil sa se vanda rapid sau daca ar trebui sa ia in considerare o reducere de pret.
Contra
 • Pregatirea pentru o casa deschisa / open house, la fel ca si pregatirea pentru a gazdui o petrecere, este multa munca. Este nevoie de timp si energie pentru a se coordona si necesita ca apartamentul, ori alt tip de imobil sa arate cel mai bine: curata, ordonata, fara dezordine si, mai presus de toate, primitoare.
 • Spre deosebire de o petrecere, totusi, proprietarul casei nu este prezent in timpul unei case deschise. Gasirea unei ferestre de timp in care intreaga familie poate elibera imobilul, poate reprezenta o provocare de programare a timpului.
 • Un agent imobiliar bun poate face diferenta.Cel mai important, casele deschise, open houses sunt doar atat: deschise. Oamenii pe care nu ii cunosti se vor plimba prin imobilul tau in timp ce tu nu esti acolo. Agentul imobiliar de listare tine un ochi asupra lucrurilor, desigur, dar cu cat este mai multa multime, cu atat este mai mare sansa sa rateze ceva. Nu doriti sa aveti obiecte de valoare sau obiecte mici la indemana in timpul evenimentului. De fapt, poate doriti sa eliminati cu totul orice lucru valoros din casa.

Cum sa gasesti case deschise, open house in Iasi?

Exista multe modalitati de a gasi case deschise in Iasi, si depinde in mare masura de cat de serios sunteti in cautarea unui apartament, sau case. Daca sunteti doar curios sau va aflati la inceputul cautarii, sa cautati online este probabil cel mai bun pariu. Numeroase site-uri imobiliare ofera informatii despre casele deschise, iar evenimentele sunt adesea mediatizate si pe retelele de socializare.

Daca va aflati in chinul unei vanatori serioase de imobile, ati fi intelept sa solicitati ajutorul unui agent imobiliar care cunoaste bine piata ieseana. Ei vor avea acces la informatii si resurse pe care nu le-ati avea pe cont propriu.

Se tin doar in weekend?

Deoarece scopul unei case deschise, open house este de a genera cat mai mult trafic pietonal, acestea au loc de obicei Sambata si Duminica, cand majoritatea oamenilor nu sunt la serviciu. Puteti gasi adesea case deschise si in zilele din timpul saptamanii.

Ai nevoie de un agent imobiliar pentru a participa la o casa deschisa, open house?

Nu, nu aveti nevoie de un agent imobiliar sau de orice tip de agent cu dvs. pentru a participa la o casa deschisa, open house. Cu toate acestea, daca sunteti suficient de departe in cautarea locuintei puteti veni cu agentul dumneavostra sau il puteti ruga sa contacteze agentul imobiliar de listare pentru a-i oferi informatii telefonice, ulterior decideti daca mergeti la visionarea imobilului sau nu. Agentii imobiliari va pot ajuta sa intelegeti caracteristicile unui imobil, ale cartierului si ale preturilor. Acestia va pot ghida prin proces si va pot oferi expertiza si perspectiva profesionala pe baza cunostintelor lor despre piata locala din Iasi. Ei ar putea chiar sa aiba o perspectiva despre istoria anterioara a vanzarilor unei anumite locuinte.

Concluzie.

Atunci cand un imobil, fie apartament sau casa este scoasa la vanzare, agentul imobiliar de listare va organiza adesea o casa deschisa / open house pentru a atrage potentiali cumparatori si pentru a le oferi sansa de a o verifica. Casele deschise ofera cumparatorilor o oportunitate utila de a vedea o varietate de apartamente, case in zona dorita, fara nicio presiune. Pentru evenimentele de tip open house se pot crea promovari intense si pot ajuta sa se vanda, dar sunt si o provocare pentru vanzator, care de multe ori inca locuieste acolo.

Nu lasa vanzare locuintei tale pe mana oricui. Apeleaza la profesionisti in imobiliare.

Misiunea agentiei Evo Imobiliare.

 • Profesionisti fiind, nu promitem ca vindem, dar promitem ca ne facem datoria cu brio. 
 • Tranzactii sigure si tranparente.
 • Alaturi de clientii nostri pas cu pas in tranzactii imobiliare.
 • Tranzactii imobiliare de succes.

Contacteaza agentia imobiliara de increde din Iasi. 0757858142

Ne puteti contacta pe