Un nou supermarket in Visan, Profi Super, acum mai aproape de clienti

Un nou supermarket in Visan, Profi Super, acum mai aproape de clienti

Un nou supermarket in Visan, Profi Super, acum mai aproape de clienti

Vișani se îmbogățește cu o nouă atracție: Supermarketul Profi Super! Situat strategic la parterul unui bloc modern din complexul Nairobi Residence, noul magazin Profi își deschide porțile, promițând să devină destinația preferată pentru cumpărături ale comunității locale. Având un program extins, de la 6:00 dimineața până la 23:00 seara, este perfect pentru ritmul dinamic al vieții de zi cu zi în Vișan.

O experiență de cumpărături rapide, chiar lângă casa ta! Amplasat pe strada Sfântul Ilie, în comuna Barnova, județul Iași, noul supermarket Profi Super vine în întâmpinarea nevoilor tale cu o selecție vastă de produse, de la alimente proaspete la articole pentru îngrijirea casei și personală. Oferte speciale te așteaptă să descoperi prețuri competitive care nu compromit calitatea.

Confort și accesibilitate, în inima Vișanului. Deschiderea acestui supermarket în cadrul complexului Nairobi Residence nu numai că aduce mai aproape de locuitori produsele esențiale, dar marchează și un pas important în dezvoltarea infrastructurii comerciale a zonei. Este un câștig atât pentru rezidenții din apartamentele complexului, cât și pentru întreaga comunitate, îmbunătățind standardul de viață și adăugând valoare zonei.

Îmbunătățește-ți calitatea vieții cu Profi Super! Prin deschiderea noului supermarket Profi, Vișani se afirmă ca o zonă în ascensiune, promițând accesibilitate și confort la standarde ridicate. Acest nou punct de aprovizionare este mai mult decât un supermarket; este un centru comunitar unde vei găsi tot ce ai nevoie pentru tine și familia ta, de la alimente până la produse pentru casă, toate sub același acoperiș.

Vino să descoperi Profi Super în Nairobi Residence, Vișan! Invităm locuitorii din Vișan și zonele învecinate să exploreze noul magazin și să se bucure de o nouă experiență de cumpărături, unde calitatea întâlnește accesibilitatea. 

Bucură-te de o viață mai bună cu Profi Super, noua ta destinație de cumpărături în Vișan!

Articol redactat de Evo Imobiliare. Data: 13.03.2024

Ne puteti contacta pe